Bij ons werken

Wat houdt het werk precies in?
De werkzaamheden voor deze bijbaan zijn absoluut niet moeilijk. Het is eigenlijk net zoiets als wat je vroeger wel eens via je school of club hebt gedaan. Ook daarvoor heb je ongetwijfeld wel eens meegedaan met acties langs de deuren. Dit doen wij nu dus ook, met als verschil dat je ervoor betaald krijgt. Wij zijn op zoek naar studenten en scholieren van 15 tot 27 jaar. De studenten en scholieren verzamelen altijd op een centraal punt, wat voor een ieder gemakkelijk te bereiken is, zoals het centraal station. Daar verzamelen dan alle studenten en scholieren en krijgen ze de ansichtkaarten voor die dag uitgedeeld. Dan gaan ze met de teamleider mee in een personenbusje waar ze worden afgezet in de regio van dat filiaal. Eenmaal op de locatie aangekomen, loop je door de aangewezen wijk. Tussendoor is er een begeleider die je helpt en begeleidt met de verkoop. Aan het einde van de dag wordt je weer opgehaald door de teamleider en krijg je je verdiensten uitbetaald.

Waar, wanneer en hoelang vinden deze werkzaamheden plaats?
Deze acties vinden in het hele land plaats, maar op dit moment zijn we nog op zoek naar studenten en scholieren voor onze regio's: Dordrecht & Rotterdam. De werkdagen vinden het gehele jaar door plaats van maandag t/m zaterdag. De dagen dat je bij ons wilt werken mag je zelf van week tot week bij ons bepalen. Daarin zijn we dus erg flexibel.

Kom een proefdag draaien.
Als je je eenmaal hebt aangemeld, maken we een afspraak voor een proefdag. Deze proefdag is echter geheel vrijblijvend. Aan de hand van je eerste dag kunnen we kijken of de werkzaamheden die je hebt verricht van beide kanten bevalt. Als dit het geval is, maken we daarna nieuwe afspraken.

Wij zijn nog op zoek naar verkopers die een bijbaan zoeken in de volgende regio's:
Dordrecht en Rotterdam. Dus ben jij vrolijk en spontaan ingesteld en heb je een vlotte babbel, vul dan het sollicitatieformulier in of bel naar 078-6300005.

Direct solliciteren